Composició del Ple

 • Josep Maria Altarriba Roca Josep Maria Altarriba Roca (JxP)

  Alcalde

  Nascut a Navàs el novembre de 1958 i veí de Puig-reig des de 1993. Tècnic en anàlisis i processos químics i auxiliar de farmàcia de professió. Tot i haver cursat estudis de sociologia a l’ICESB (URL), tota la meva vida laboral ha estat vinculada al món de la farmàcia. Col·laborador i membre de diverses entitats, tant en el meu anterior poble com aquí a Puig-reig, AMPA de l’Escola Alfred Mata i l’IES Puig-reig, Carrilet Teatre,  Associació A+A i ANC de Puig-reig. Aficionat al teatre, a la lectura, a la música (sobretot al jazz) i a qualsevol manifestació cultural. També a l’esport en general i al bàsquet i al muntanyisme en particular. El meu objectiu per aquesta etapa política que recentment he començat és servir el millor que sàpiga als veïns del nostre municipi i implementar i consolidar el projecte de poble que des del nostre equip hem imaginat.

 • Alba Santamaria Puig Alba Santamaria Puig (JxP)

  1a.Tinent d'alcalde

  Nascuda l’any 1991 a Puig-reig. Graduada en Economia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment treballo d’administrativa a l’empresa familiar. La meva principal afició és la música, des de ben petita ja em vaig iniciar en aquest món, estudiant a l’Escola Municipal de Música de Puig-reig, on vaig aprendre a cantar i a tocar el violí. He estat involucrada en diferents entitats del municipi com la Coral Infantil Cors Alegres, la Coral Polifònica de Puig-reig, el Centre Quitxalla Excursionista i el Grup de Joves de Puig-reig. Penso que el sentiment per la terra que ens ha vist créixer ha de ser l’empenta per arribar a crear un país més lliure, socialment més just i on els joves ens hi sentim com a casa.

 • Antoni Pérez Martos Antoni Pérez Martos (JxP)

  2n.Tinent d'alcalde

  Nascut a Puig-reig l’agost de 1958. Vaig començar la meva vida de compromís amb el poble de molt jove, jugant a Handbol, esport al qual hi he dedicat molts anys de la meva vida. Uns anys més tard, em vaig incorporar com a membre de la Junta dels Reis. També pertanyo a la Comissió de la festa de “La Corrida”. En l’actualitat, sóc el delegat del Pubillatge a Puig-reig. Em considero una persona amb una gran bagatge en el món associatiu del meu poble, per això, crec  que aquesta experiència vital i social em dona l’energia necessària per pensar en nous projectes pel poble on he viscut tota la meva vida.

 • Jesús Subirats Soler Jesús Subirats Soler (JxP)

  3r. Tinent d'alcalde

  Vaig néixer a Cal Bassacs, Gironella, l’ any 1971, sóc professor de Bateria, i en l’ actualitat treballo com a auxiliar administratiu al CAPde Puig-reig. Ja de petit he estat vinculat al món de la música, com a cantant de la Coral Infantil de Gironella, i després com a co-director de la mateixa. He sigut professor de Bateria a l’ Escola Municipal de Música de Berga i també a la de Puig-reig, on també vaig formar part de l’ equip directiu. Durant 14 anys vaig ser cantant i baterista de la Polifònica de Puig-reig, entre altres participacions en grups diversos. Una de les passions són els documents antics, i tot tipus de premsa del segle XIX i principis del XX .

 • Alba Camps Roca Alba Camps Roca (JxP)

  Regidora

  Vaig néixer el 12 de maig del 1989. Llicenciada en Sociologia per la UAB, sempre he tingut passió per tot allò que té a veure amb les relacions humanes, per aquest motiu, vaig continuar els meus estudis amb un postgrau i un màster en resolució de conflictes i promoció de la convivència. Entre les meves aficions hi ha la lectura, la fotografia i les manualitats com la costura o l'scrap. Sóc d'aquelles inconformistes que creuen en la possibilitat d'un món millor, amb igualtat d'oportunitats, on tothom esdevingui el qui vulgui ser. Com ja deia un mític personatge televisiu "els petits canvis són poderosos", i és per això que el món local és l'escenari perfecte per iniciar el camí cap a una societat més justa i igualitària.

 • Josep Campos Lopez Josep Campos Lopez (JxP)

  Regidor

 • Antoni Clement Guitart Antoni Clement Guitart (CiU)

  Regidor

  Nascut a Puig-reig el març de 1956, vinculat a diferents entitats, jugador del  Handbol Puig-reig i membre de la comissió de festes de LA CORRIDA. Llicenciat amb Arquitectura Tècnica el juny de 1978. Llicenciat amb Arquitectura superior el juny de 1985. Tècnic Taxador Especialista, inscrit al Banc d’Espanya l’any 1991. Des de l’any 1986 sóc militant de CDC. De l’any 2003 al 2007 he estat regidor a l’Ajuntament de Puig-reig i també de l’any 2007 al maig del 2010. El maig del 2010 vaig ser nomenat  alcalde de Puig-reig fins al juny del 2015. Actualment, sóc regidor de l’Ajuntament i Conseller Comarcal. Des de l’any 2011 sóc president de l’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central.

 • Mª Carme Rosell Noguera Mª Carme Rosell Noguera (CiU)

  Regidora

 • Eudald Serra Eudald Serra Giménez (CiU)

  Regidor

  Nascut a la colònia Pons de Puig-reig l'any 1986. Tècnic Superior en Administració de Sistemes Informàtics, Llicenciat en Història per la UAB i Màster interuniversitari en Identitat Europea Medieval per la UDL. Actualment estic estudiant del Màster en Formació del Professorat en Educació Secundària, Batxillerat, Formació Professional i Ensenyança d'Idiomes a la Universitat Internacional de València. Sóc arqueòleg director col·laborador del Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona i guia històric-arqueològic en diferents museus, jaciments, monuments i agències de viatges. Sóc membre de l'Associació Cultural Templers de Puig-reig i col·laborador en diferents actes de l'Associació de Veïns i Amics de cal Pons. La meva afició és viatjar i treballar per tal de divulgar i dignificar el nostre patrimoni.

 • Eva Serra Eva Serra Casellas (CiU)

  Regidora

  Vaig néixer a Barcelona l’any 1967 i en fa més de 25 que sóc puigreigenca. Sóc Llicenciada en Pedagogia per la UB i em vaig especialitzar en Orientació Escolar i Professional. Va ser una elecció del tot vocacional i tinc la sort de dedicar-m’hi professionalment: treballo com a coordinadora territorial de formació. He participat en diversos projectes relacionats amb les polítiques actives d’ocupació, alguns d’ells promoguts pel Servei d’Ocupació de Catalunya i pel Fons Social Europeu. Formo part de la Comissió de Festes i col·laboro amb el Carnaval i la Festa Major. També ho faig esporàdicament amb altres entitats del poble i alguna organització sense ànim de lucre. De joveneta vaig passar per Ràdio Puig-reig. M’agrada passar el meu temps de lleure amb la família i els amics, i el que em sobra el dedico a llegir, cuinar i viatjar. 

 • Ramon Ros Codina Ramon Ros Codina (APR)

  Regidor

Darrera actualització: 18.04.2016 | 11:33
Darrera actualització: 18.04.2016 | 11:33