Puig-reig inaugura la temporada d’estiu amb l’obertura de la piscina municipal que enguany incorpora novetats

Dijous, 15 de juny de 2017 a les 11:05

El passat divendres 9 de juny l'Ajuntament de Puig-reig posà en marxa la piscina municipal amb millores en aquesta instal·lació.

Aquest any la piscina municipal disposarà d’un elevador hidràulic. Aquesta nova cadira permetrà l'accessibilitat a la piscina de les persones que no puguin baixar escales o que tinguin problemes de mobilitat reduïda. 

Per altra banda, també s’ha realitzat diverses reformes, com ara canviar algunes rajoles trencades i petites millores de manteniment de les instal·lacions. Aquest estiu els usuaris també podran disposar de wifi gratuït a tot el recinte.

Des de fa uns quants anys la piscina ofereix diverses activitats dedicades als adults i als més petits durant el mes de juliol. Concretament, s’ha programat un curs de natació infantil, per a infants a partir de 4 anys. El curs serà els dilluns, dimecres i divendres de 15.30 a 16.15h.

Tanmateix, cada dijous hi hauran Balls en línia de 20 a 22h i els divendres de 20:45 a 21:30h Zumba. A banda, els usuaris continuaran comptant amb un servei de Bibliopiscina.

L’Horari de la piscina es mantindrà com els anys anteriors: de 10 del matí a 8 del vespre i tancarà les portes al mes de setembre en funció del temps.

Consulteu l'arxiu amb els preus i abonaments aquí.

Darrera actualització: 15.06.2017 | 15:24