Notícies

Pàgina 1 de 2
 • BAN_VOLUMINOSOS 2 d'agost de 2017 L'AJUNTAMENT DE PUIG-REIG INFORMA
 • cartell_indústria 1 d'agost de 2017 INDÚSTRIA TERRITORI IDENTITAT

  La Ruta del Patrimoni Industrial del Ruhr visita Catalunya.

  El Museu de la Colònia Vidal acull aquesta exposició entre els dies 27 de juliol i 8 d’octubre del 2017.

  L’entrada és gratuïta dins de l’horari d’obertura del Museu.

   

   

 • Nota de premsa 28 de juliol de 2017 El servei municipal d'aigües informa
 • 19 de juliol de 2017 Admesos i exclosos proves professors de música i educador de música

  Ja està disponible la relació d'admesos i exclosos a les proves per a la contractació de dues places de professors de música i un educador de música, de l’escola municipal de música de Puig-reig.

 • Elevador hidràulic 15 de juny de 2017 Puig-reig inaugura la temporada d’estiu amb l’obertura de la piscina municipal que enguany incorpora novetats

  El passat divendres 9 de juny l'Ajuntament de Puig-reig posà en marxa la piscina municipal amb millores en aquesta instal·lació.

  Aquest any la piscina municipal disposarà d’un elevador hidràulic . Aquesta nova cadira permetrà l'accessibilitat a la piscina de les persones que no puguin baixar escales o que tinguin problemes de mobilitat reduïda. 

  Per altra banda, també s’ha realitzat diverses reformes, com ara canviar algunes rajoles trencades i petites millores de manteniment de les instal·lacions. Aquest estiu els usuaris també podran disposar de wifi gratuït a tot el recinte.

  Des de fa uns quants anys la piscina ofereix diverses activitats dedicades als adults i als més petits durant el mes de juliol. Concretament, s’ha programat un curs de natació infantil , per a infants a partir de 4 anys. El curs serà els dilluns, dimecres i divendres de 15.30 a 16.15h.

  Tanmateix, cada dijous hi hauran Balls en línia de 20 a 22h i els divendres de 20:45 a 21:30h Zumba . A banda, els usuaris continuaran comptant amb un servei de Bibliopiscina .

  L’Horari de la piscina es mantindrà com els anys anteriors: de 10 del matí a 8 del vespre i tancarà les portes al mes de setembre en funció del temps.

  Consulteu l'arxiu amb els preus i abonaments aquí.

 • 22 de maig de 2017 Les empreses i associacions de Puig-reig s'han de donar d'alta a aquest registre per tal que puguin mantenir relacions amb l'administració

  Tríptic informatiu sobre els grups d'interès. Totes les empreses i associacions de Puig-reig s'han de donar d'alta a aquest registre per tal que puguin mantenir relacions amb l'administració. Al tríptic s'explica com fer-ho.

 • 16 de maig de 2017 Convocatòria 2017 per a la concessió de subvenció per a la contractació de persones per part del les empreses o entitats sense ànim de lucre del municipi de Puig-reig

  L'Ajuntament de Puig-reig ha aprovat Convocatòria 2017 per a la concessió de subvenció per a la contractació de persones per part del les empreses o entitats sense ànim de lucre del municipi de Puig-reig

 • 9 de maig de 2017 Subvencions a les associacions i entitats de Puig-reig durant l'any 2017

  L'ajuntament de Puig-reig ja ha aprovat la convocatòria de subvencions per activitats que realitzin les associacions i entitats sense ànim de lucre a Puig-reig durant l'any 2017. Aquí us podeu descarregar la sol·licitud.

 • 2 de març de 2017 Projecte de Manteniment dels camins d'accés al nucli de Fonollet i camí de l'Estació al Saltet
 • 7 de febrer de 2017 Taller de Música - infants d'1 i 2 anys

  DATA:  3,10 i 17 de març de 2017
  HORARI: 6 de la tarda
  Preu del taller: 12€ (inclou les tres sessions)
  Lloc:  Escola Municipal de Música de Puig-reig
  c/Joan Maragall, 4
  Telf: 93 829 02 26
  a8055221@xtec.cat
  Un viatge musical per descobrir un món ple de sensacions, sons i melodies que deixaran empremta en la memòria auditiva i sensorial dels teus fills/es! Us hi esperem!!! (places limitades)
   

 • 7 de setembre de 2016 Obligació signatura digital a les entitats i associacions

  La Llei 39/2015 obliga les entitats a que les notificacions que s’enviin a les Administracions Públiques es facin per mitjans telemàtics. Aquesta llei, vigent des del passat 2 d'octubre de 2016, obliga tant l’Agència Tributària com la Seguretat Social a deixar d'enviar les notificacions per correu postal, tal i com feien fins ara.

  Per tal de poder rebre i enviar notificacions electròniques de l’entitat és necessària una signatura digital, que en cap cas pot ser la signatura digital d’una persona física, sinó que cal un certificat que identifiqui també l’entitat. El certificat correcte és el de representant de persona jurídica, on el president actúa com a representant legal de l’entitat.

  Acompanyem enllaç on s'explica com obtenir el que emet l'entitat certificadora CERES de la Fàbrica Nacional de Moneda y Timbre (FNMT). Aquest certificat té un preu de 14€.

  D'entre els passos a realitzar, el més significatiu és que el president de l'entitat haurà de personar-se a l'Agència Tributària. És molt recomanable demanar cita prèvia ja que actualment aquest tràmit està del tot col·lapsat. Acompanyem enllaç per la cita prèvia.

  D'entre la documentació a portar a l'Agència Tributària hi trobem un certificat del registre d'associacions/fundacions on constin les dades registrals de l'entitat i el nom del representant legal i la seva vigència en el càrrec. Aquest certificat cal que tingui una vigència de màxim 15 dies quan el representant legal vagi a Hisenda. La taxa associada són 21€, encara que si es realitza el tràmit telemàticament hi ha una reducció del 50%. Acompanyem enllaç per a la petició d'aquest certificat. És imprescindible que el president de l'entitat tingui el càrrec vigent.

  Un cop s’obtingui aquest certificat les entitats s’hauran de donar d’alta a la Direcció Electrònica Habilitada (DEH) per poder habilitar la bústia de notificacions telemàtiques.

  Per a més informació: Gestió de Fundacions i Associacions, SL - Carrer Muntaner 48, entl. 3a, 08011 Barcelona,Telf. 933010828 i a www.gestiofass.cat

 • Activitats Biblioteca Curs 2016-2017 2 de setembre de 2016 Activitats de la Biblioteca Guillem de Berguedà pel curs 2016-2017

  La Biblioteca Guillem de Berguedà comença aquest nou curs amb moltes activitats noves. La programació inclou noves activitats com el club de lectura infantil (de 9 a 12 anys) i els tallers pràctics de noves tecnologies, entre altres.

  Les activitats es portaran a terme durant tot el curs 2016-2017. Per a més informació i saber les dates i horaris de cada activitat us podeu posar en contacte al telèfon 938380191, al correu electrònic  b.puigreig.gb@diba.cat  o a la pàgina del facebook de la Biblioteca de Puig-reig Guillem de Berguedà.

Pàgina 1 de 2
Darrera actualització: 04.02.2015 | 15:32
Darrera actualització: 04.02.2015 | 15:32