Hemeroteca

Pàgina 1 de 8
 • 8 de setembre de 2017 Acta de les proves de professors de l'Escola de Música
  Acta de les proves corresponents a la convocatòria de dues places de professors de música i una d'educador de música en règim laboral i temps parcial
 • cartell_utopia 31 d'agost de 2017 Festival Utopia
  Festival que agrupa activitats per a petits i grans on aprenem i ens divertim tot descobtint que formem part d'un conjunt divers i ric de persones cultes.   UTOPIA, UN MÓN MILLOR
 • Nota de premsa 28 de juliol de 2017 El servei municipal d'aigües informa
 • 19 de juliol de 2017 Admesos i exclosos proves professors de música i educador de música
  Ja està disponible la relació d'admesos i exclosos a les proves per a la contractació de dues places de professors de música i un educador de música, de l’escola municipal de música de Puig-reig.
 • 3 de juliol de 2017 Acta valoració rotonda de La Corrida
  Ja està disponible l'acta del jurat de valoració dels projectes presentats al concurs d'idees per a adequar la rotonda entre el passeig de la riera de la sala i el passeig de la via al nucli urbà de Puig-reig on s'ubicarà la rotonda de la festa de La Corrida.
 • Equip guanyador 2 de juliol de 2017 L'equip "Barceló Boys" torna a guanyar el torneig de volei platja de Puig-reig
  Després de tota una setmana de competició i prop de dos cents partits s’ha acabat el Torneig de Vòlei Platja del Berguedà que es celebra a Puig-reig des de fa 21 anys. El torneig referent a les comarques centrals ha tingut aquest any 40 equips (gairebé 200 participants) repartits en tres categories, l’Open, la femenina i la júnior. Aquest any durant els cinc dies de la fase prèvia els equips han jugat més partits que altres anys, el que ha fet que a l’hora de quadrar els horaris l’organització hagi hagut de fer un sobreesforç, ja que una de les característiques del torneig, és la flexibilització d’horaris i el que en podríem dir partits a la carta..., es mira que els equips juguin quan els hi va be, i puguin compatibilitzar els seus horaris de feina i lleure amb el vòlei. Pel que fa a l’aspecte esportiu direm que aquest any ha sigut un dels més igualats, totes les semifinals i finals han acabat al millor de tres sets. L’equip guanyador de la categoria Open ha estat el “Barcelo Boys”, sots-campions de l’any passat i campions 2014 i 2015. A la final van guanyar als Salsa Misko en tres sets 18-20, 15-4 i 15-9. Els dos equips van haver de suar de valent en les semifinals per guanyar als Homes de Caramel (15-11, 15-17 i 15-12) i als Small Hits (10-15, 15-11 i 15-10). Sembla que ara estem en l’època dels “Barceló Boys”, porten quatre anys seguits a la final, per darrere van venint altres equips que són el futur, com els Small Hits campios júnior de l’any passat... Tots els equips del quadre final són de Puig-reig, en canvi en la categoria femenina com la majoria de vegades hem d’anar a buscar les campiones a la resta de la comarca. Va guanyar l’equip de “No les hem trobat”, que a la final es van enfrontar a l’equip històric” de les Tiki Taka, el resultat va ser 12-15, 16-14 i 12-15, les semifinals les van disputar contra “S’ha perdut un nen” 21-19 i còctel de gambes 21-20. L’únic equip de Puig-reig “Les d’aquí”, ban estar a punt d’entrar a les semifinals, però per un triple empat “desfavorable” no hi van poder entrar... Pel que fa al torneig júnior, els guanyadors van ser l’equip de “Felises los 4”, que es van enfrontar en la final a “The Cakatoos” 15-8 i 15-9, havent guanyat a en les semifinals a l’equip “Wilson” (21-6).  La categoria júnior com ve sent habitual va ser la més fluixa en quant a participació, aspecte que s’intentarà millorar de cara a futures edicions del torneig.
 • Estimar sense diferències 28 de juny de 2017 Estimar sense diferències
  El dissabte 1 de juliol a les 10:30h del matí als espais de la pisicina i la sala Ramon Llobet de la Biblioteca Guillem de Berguedà taller "Estimar sense diferències". Espai pera families on poder expressar dubtes i conèixer què és la diveristat de gènere.
 • Precaució 23 de juny de 2017 Bona revetlla de Sant Joan
 • 22 de juny de 2017 Acta proves pla d'ocupació espai jove i comunicació
  Publicació de l'acta de les proves corresponents a la convocatòria d'una plaça de pla d'ocupació d'espai jove i comunicació.
 • 22 de juny de 2017 Acta convocatòria pla d'ocupació operari brigada
  Publicació acta de les proves corresponents a la convocatòria d'una plaça de pla d'ocupació operari brigada.
 • Elevador hidràulic 15 de juny de 2017 Puig-reig inaugura la temporada d’estiu amb l’obertura de la piscina municipal que enguany incorpora novetats
  El passat divendres 9 de juny l'Ajuntament de Puig-reig posà en marxa la piscina municipal amb millores en aquesta instal·lació. Aquest any la piscina municipal disposarà d’un elevador hidràulic . Aquesta nova cadira permetrà l'accessibilitat a la piscina de les persones que no puguin baixar escales o que tinguin problemes de mobilitat reduïda.  Per altra banda, també s’ha realitzat diverses reformes, com ara canviar algunes rajoles trencades i petites millores de manteniment de les instal·lacions. Aquest estiu els usuaris també podran disposar de wifi gratuït a tot el recinte. Des de fa uns quants anys la piscina ofereix diverses activitats dedicades als adults i als més petits durant el mes de juliol. Concretament, s’ha programat un curs de natació infantil , per a infants a partir de 4 anys. El curs serà els dilluns, dimecres i divendres de 15.30 a 16.15h. Tanmateix, cada dijous hi hauran Balls en línia de 20 a 22h i els divendres de 20:45 a 21:30h Zumba . A banda, els usuaris continuaran comptant amb un servei de Bibliopiscina . L’Horari de la piscina es mantindrà com els anys anteriors: de 10 del matí a 8 del vespre i tancarà les portes al mes de setembre en funció del temps. Consulteu l'arxiu amb els preus i abonaments aquí.
 • 10 de juny de 2017 Admesos i exclosos pla d'ocupació auxiliar administratiu serveis socials
  Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, la presidència de la corporació o autoritat delegada ha aprovat, mitjançant resolució, la llista provisional de persones admeses i excloses.  
Pàgina 1 de 8
Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44

Opcions

Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44