Hemeroteca

Pàgina 1 de 7
 • 3 de juliol de 2017 Acta valoració rotonda de La Corrida
  Ja està disponible l'acta del jurat de valoració dels projectes presentats al concurs d'idees per a adequar la rotonda entre el passeig de la riera de la sala i el passeig de la via al nucli urbà de Puig-reig on s'ubicarà la rotonda de la festa de La Corrida.
 • Equip guanyador 2 de juliol de 2017 L'equip "Barceló Boys" torna a guanyar el torneig de volei platja de Puig-reig
  Després de tota una setmana de competició i prop de dos cents partits s’ha acabat el Torneig de Vòlei Platja del Berguedà que es celebra a Puig-reig des de fa 21 anys. El torneig referent a les comarques centrals ha tingut aquest any 40 equips (gairebé 200 participants) repartits en tres categories, l’Open, la femenina i la júnior. Aquest any durant els cinc dies de la fase prèvia els equips han jugat més partits que altres anys, el que ha fet que a l’hora de quadrar els horaris l’organització hagi hagut de fer un sobreesforç, ja que una de les característiques del torneig, és la flexibilització d’horaris i el que en podríem dir partits a la carta..., es mira que els equips juguin quan els hi va be, i puguin compatibilitzar els seus horaris de feina i lleure amb el vòlei. Pel que fa a l’aspecte esportiu direm que aquest any ha sigut un dels més igualats, totes les semifinals i finals han acabat al millor de tres sets. L’equip guanyador de la categoria Open ha estat el “Barcelo Boys”, sots-campions de l’any passat i campions 2014 i 2015. A la final van guanyar als Salsa Misko en tres sets 18-20, 15-4 i 15-9. Els dos equips van haver de suar de valent en les semifinals per guanyar als Homes de Caramel (15-11, 15-17 i 15-12) i als Small Hits (10-15, 15-11 i 15-10). Sembla que ara estem en l’època dels “Barceló Boys”, porten quatre anys seguits a la final, per darrere van venint altres equips que són el futur, com els Small Hits campios júnior de l’any passat... Tots els equips del quadre final són de Puig-reig, en canvi en la categoria femenina com la majoria de vegades hem d’anar a buscar les campiones a la resta de la comarca. Va guanyar l’equip de “No les hem trobat”, que a la final es van enfrontar a l’equip històric” de les Tiki Taka, el resultat va ser 12-15, 16-14 i 12-15, les semifinals les van disputar contra “S’ha perdut un nen” 21-19 i còctel de gambes 21-20. L’únic equip de Puig-reig “Les d’aquí”, ban estar a punt d’entrar a les semifinals, però per un triple empat “desfavorable” no hi van poder entrar... Pel que fa al torneig júnior, els guanyadors van ser l’equip de “Felises los 4”, que es van enfrontar en la final a “The Cakatoos” 15-8 i 15-9, havent guanyat a en les semifinals a l’equip “Wilson” (21-6).  La categoria júnior com ve sent habitual va ser la més fluixa en quant a participació, aspecte que s’intentarà millorar de cara a futures edicions del torneig.
 • Estimar sense diferències 28 de juny de 2017 Estimar sense diferències
  El dissabte 1 de juliol a les 10:30h del matí als espais de la pisicina i la sala Ramon Llobet de la Biblioteca Guillem de Berguedà taller "Estimar sense diferències". Espai pera families on poder expressar dubtes i conèixer què és la diveristat de gènere.
 • Precaució 23 de juny de 2017 Bona revetlla de Sant Joan
 • 22 de juny de 2017 Acta proves pla d'ocupació espai jove i comunicació
  Publicació de l'acta de les proves corresponents a la convocatòria d'una plaça de pla d'ocupació d'espai jove i comunicació.
 • 22 de juny de 2017 Acta convocatòria pla d'ocupació operari brigada
  Publicació acta de les proves corresponents a la convocatòria d'una plaça de pla d'ocupació operari brigada.
 • 10 de juny de 2017 Admesos i exclosos pla d'ocupació auxiliar administratiu serveis socials
  Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, la presidència de la corporació o autoritat delegada ha aprovat, mitjançant resolució, la llista provisional de persones admeses i excloses.  
 • 9 de juny de 2017 Admesos i exclosos pla d'ocupació operari brigada
  Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, la presidència de la corporació o autoritat delegada ha aprovat, mitjançant resolució, la llista provisional de persones admeses i excloses.
 • 9 de juny de 2017 Admesos i exclosos pla d'ocupació destinat a l'espai jove i comunicació
  Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, la presidència de la corporació o autoritat delegada ha aprovat, mitjançant resolució, la llista provisional de persones admeses i excloses.
 • 29 de maig de 2017 Resultat de les proves d'auxiliar administrativa amb caràcter temporal
  Ja està disponible l'acta de les proves corresponents a la convocatòria d'una plaça d'auxiliar administrativa de nòmines amb caràcter temporal.
 • 18 de maig de 2017 Convocatòria d'una plaça de pla d'ocupació d'auxiliar administratiu de serveis socials a mitja jornada durant sis mesos
  L'Ajuntament de Puig-reig ha aprovat les bases que regiran la contractació laboral temporal d'un auxiliar administratiu adscrit a Serveis Socials durant un termini de sis mesos i a mitja jornada, amb l'objectiu d'oferir un reforç a aquesta àrea de treball, així com també proporcionar un contracte laboral a una persona en situació d'atur. L'acció esta finançada per la Diputació de Barcelona en el marc del " Programa complementari de foment de l'ocupaci. 2017-2018". La data límit per presentar-se és el 29 de maig.  
 • 18 de maig de 2017 Convocatòria d'una plaça de pla d'ocupació per a l'Espai Jove i l'àrea de comunicació a mitja jornada durant sis mesos
  L’Ajuntament de Puig-reig ha aprovat les bases que regiran la contractació laboral temporal d'un pla d'ocupació adscrit a l'Espai Jove i a l’àrea de comunicació durant un termini de sis mesos i a mitja jornada, amb l'objectiu d'oferir un reforç a aquesta àrea de treball així com també proporcionar un contracte laboral a una persona en situació d'atur. L'acció està finançada per la Diputació de Barcelona en el marc del "Programa complementari de foment de l'ocupaci. 2017-2018". La data limit per presenter-se és el 29 de maig.
Pàgina 1 de 7
Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44

Opcions

Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44